Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δεν έγινε απλά ρεζίλι, αλλά παραλίγο να στείλει στο νοσοκομείο δεκάδες περαστικούς. Ο λόγος για τον οδηγό μιας πραγματικά εντυπωσιακής BMW, ο οποίος κατά την αποχώρηση του από ένα event με supercars στο Βρετανικό Μουσείο Αυτοκινήτου, απέδειξε πόσο επικίνδυνα είναι τα πολλά άλογα στα λάθος χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου και διάφοροι περαστικοί είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τα δεκάδες αυτοκίνητα να αποχωρούν από το χώρο και να χορτάσουν τόσο τα μάτια, όσο και τα αφτιά τους.
Ο οδηγός της BMW θέλησε να προσφέρει λίγο παραπάνω θέαμα στους παρευρισκομένους και αποφάσισε να δοκιμάσει να παίξει με την ουρά του αυτοκινήτου, όμως πολύ γρήγορα έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω στο διάζωμα τον δρόμων, το οποίο εκτός από το φανάρι, είχε και περίπου 10 πολίτες. Το αυτοκίνητο καβάλησε το κράσπεδο και αφού χτύπησε τρεις ανθρώπους, σταμάτησε πάνω στον φωτεινό σηματοδότη με εκτεταμένες ζημιές και τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα, όπως ανέφερε ένας ιατρός από το Βρετανικό Μουσείο Αυτοκινήτου που μετέβη στο σημείο. Είναι θαύμα που όλοι γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα, αν αναλογιστεί κανείς τη σοβαρότητα της σύγκρουσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο δρόμο και κατασχέθηκε, ενώ ο άνδρας οδηγός έχει ταυτοποιηθεί και βρίσκεται υπό έρευνα. 

Πέρα από το συμβάν, αξίζει να δείτε και την παρέλαση των απίστευτων οχημάτων, καθώς αυτά αποχωρούσαν από το event.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης