Με προνομιακά και ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης και με πέντε χρόνια εγγύηση προσφέρει η Fiat  τα περισσότερα μοντέλα του στόλου της με σκοπό να κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός καινούριου αυτοκινήτου πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Από τις νέες δελεαστικές προτάσεις εξαιρείται το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500.

Ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο, η Fiat προσφέρει σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και τις 3.200 ευρώ. Αυτή τη μεγάλη έκπτωση προσφέρει στο μοντέλο 500, που είναι άλλωστε και το πιο δημοφιλές στην κατηγορία του. Το Fiat 500 μπορείτε να το αποκτήσετε με τιμές που ξεκινούν από 12.190 ευρώ. Φυσικά ανάλογα με την έκδοση η τιμή αυξάνεται αλλά ταυτόχρονα αυξάνεται και η έκπτωση. Στη σούπερ έκδοση με τον πλούσιο εξοπλισμό η έκπτωση αγγίζει το ποσό των 3.200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άλλο μοντέλο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας είναι το Panda. Η τιμή του ξεκινάει από 11.250 ευρώ. Στην ακριβότερη έκδοση η έκπτωση φθάνει τα 2.250 ευρώ. Μικρότερη αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η έκπτωση στο νέο Tipo Cross που φθάνει τα 1.300 ευρώ.

Οι τιμές για το Tipo Hatchback ξεκινούν από 14.990 ευρώ, ενώ στην πιο δυναμική έκδοση η τιμή που προτείνει η ελληνική αντιπροσωπεία είναι από 17.450 ευρώ.

Εκτός από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, η Fiat δίνει σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. Τα προτεινόμενα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης έχουν επιτόκιο από 3,9%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μάρκετινγκ της εταιρείας εκτιμά ότι με τις τελευταίες προτάσεις που κάνει στους υποψήφιους πελάτες της λιγοστεύει το άγχος της αγοράς, ενώ διασφαλίζει -με τις εγγυήσεις των πέντε ετών– την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων της.

Οι καλοκαιρινές προσφορές της Fiat έχουν ισχύ έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης