Το νέο της σπίτι, ένα εκπληκτικό συγκρότημα όπου θα φιλοξενηθούν τα κεντρικά γραφεία και όλα τα τμήματα της εταιρείας, ετοιμάζει η αυτόνομη πλέον μάρκα Cupra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του Seat & Cupra on Tour, ο επικεφαλής της νεοσύστατης φίρμας υψηλών επιδόσεων του ισπανικού ομίλου, Wayne Griffiths, ανακοίνωσε ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, η εταιρεία θα εγκατασταθεί στο καινούργιο της αρχηγείο.

Η νέα έδρα της Cupra κατασκευάζεται στη Βαρκελώνη, εκεί όπου βρισκόταν μέχρι πρότινος το κτήριο της Seat Sport. Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων έχει εμπνευστεί από τα αγωνιστικά paddock. Σε αυτή τη μονάδα θα φιλοξενηθούν τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, αγορών και οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε ένα οικόπεδο 16.000 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται από τη φύση, το κτήριο θα διαθέτει ένα μεγάλο αίθριο και μία μεγάλη βεράντα για υπαίθριες εκδηλώσεις, σχεδιασμένο για να φιλοξενεί παρουσιάσεις μελλοντικών μοντέλων. Εκεί θα βρίσκεται και ο χώρος για το motorsport, όπου θα αναπτυχθούν και θα παραχθούν τα νέα αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας. 

Επιπλέον, η Cupra θα αποκτήσει έναν ειδικό χώρο στην Casa SEAT, ενώ προετοιμάζονται και τα αποκλειστικά καταστήματά της στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης