Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τα μοντέλα της γκάμας της είναι αριστουργήματα. Κατασκευασμένα σε μεγάλο βαθμό στο χέρι, με απαράμιλλη αισθητική, εκπληκτικά επίπεδα πολυτέλειας και απίστευτες επιδόσεις. Απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό, καθώς κοστίζουν μια περιουσία και παράγονται σε ελάχιστες μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμαστε στην ιστορική γαλλική φίρμα από το Monsheim, η οποία ανήκει στον όμιλο VW.

Η Bugatti εκτός από αυτοκίνητα διαθέτει και μια σειρά πανάκριβων αξεσουάρ, όπως ρολόγια χειρός, ικανοποιώντας το lifestyle των εκλεκτών πελατών της. Πλέον, έχει και τη δική της σαμπάνια, έναν οίνο με εκλεπτυσμένες φυσαλίδες και απαλό χρυσό χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί δημιουργία της φημισμένης εταιρείας Champagne Carbon, ονομάζεται «ƎB.01» και παρήχθη στο πλαίσιο της επετείου για τα 110 χρόνια από την ίδρυση της Bugatti.

Το μπουκάλι καλύπτεται όλο από ανθρακόνημα, πάνω έχει το σήμα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και το λογότυπο «110». Για την παραγωγή του αφρώδη οίνου χρησιμοποιήθηκαν εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια από τους αμπελώνες της Champagne. Οι ποικιλίες Chardonnay σε ποσοστό 90% και Pinot Noir σε 10%, οι δεξιότητες των οινοποιών και η δημιουργικότητα έχουν ως αποτέλεσμα την τέλεια αρωματική ισορροπία.

Η γεύση και η κομψότητα αυτής της brut champagne είναι πλούσια και γενναιόδωρη. Όσο για την τιμή της, δεν γίνεται καμία αναφορά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης