Επιμέλεια: Περικλης Χαλάτσης

Στον 25ο θεσμό των βραβείων AutoPacific Vehicle Satisfaction 2021 των ΗΠΑ τέσσερα αυτοκίνητα της Nissan διέπρεψαν.Είναι αυτοκίνητα που προορίζονται κυρίως για την αμερικάνικη αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  θεσμός των VSAs μετρά με αντικειμενικότητα την ικανοποίηση των ιδιοκτητών οχημάτων. Υπάρχουν  36 ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που βαθμολογούνται και αφορούν κυρίως  την οδηγική απόδοση, την  άνεση , τον εσωτερικό σχεδιασμό.

ArmadaΟι νικητές αναδεικνύονται από  τις απαντήσεις περισσότερων από 89.000 νέων ιδιοκτητών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών. Τα βραβεία VSAs  έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να αντικατοπτρίζουν μια πλήρη εικόνα της εμπειρίας ιδιοκτησίας.

VersaΤα τέσσερα μοντέλα της Nissan που πήραν τις καλύτερες βαθμολογίες και κρίθηκαν ότι είναι από τα πιο δημοφιλή είναι: 
Tα Rogue –στην Ευρώπη τα ξέρουμε ως Χ-TRAIL- τα Armada, τα  Sentra και τα Versa. Και τα τέσσερα οχήματα είναι πλήρως ανασχεδιασμένα ή εκτενώς αναβαθμισμένα, ως μέρος του Nissan NEXT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nissan στις ΗΠΑ δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

«Η επένδυσή μας στον επανακαθορισμό της γκάμας των οχημάτων της Nissan αποδίδει καρπούς, με όρους ενθουσιασμού και ικανοποίησης των πελατών μας.Με ακόμη πιο συναρπαστικά, ολοκαίνουργια μοντέλα στις εκθέσεις μας, όπως το Pathfinder, το Frontier, την επόμενη γενιά του «Z» και το  ηλεκτρικό Ariya, πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας  θα συνεχίσουν να ενθουσιάζονται με την «νέα» Nissan».

Το Nissan NEXT περιλαμβάνει τόσο τη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, όσο  και την επιχειρηματική και εταιρική της κουλτούρα στο παγκόσμιο πλάνο μετασχηματισμού της Nissan.

Τι είπαν αυτοί που έκριναν καλύτερα τα τέσσερα Nissan.

Rogue2021 Rogue : Είναι το πιο ολοκληρωμένο SUV Crossover μεσαίου μεγέθους

Παραμένει ένα από τα best sellers της κατηγορίας και έχει αποδειχθεί ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας της Nissan στην αμερικανική αγορά. Είναι ευρύχωρο και έχει τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους. Διαθέτει τετρακίνηση και την στάνταρ τεχνολογία ασφαλείας.

2021 Armada : Το πιο ολοκληρωμένο  Μεγάλο SUV

Το Armada, το μεγάλου μεγέθους SUV της Nissan,  κατέκτησε επάξιο τον τίτλο του  πιο ολοκληρωμένου Μεγάλου SUV,  για 3η συνεχόμενη χρονιά. Οι ιδιοκτήτες του Armada δίνουν βαθμολογία για το SUV τους κοντά στην κορυφή, σε 29 από τα 36 χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν.

Sentra2021 Sentra : Το πιο ολοκληρωμένο Compact Aυτοκίνητο

Το Sentra είναι ένα κομψό, καλά διαμορφωμένο αυτοκίνητο  και η βάση των ιδιοκτητών του το κατατάσσει εντυπωσιακά  ψηλά και στα 36 χαρακτηριστικά της έρευνας. Οι ιδιοκτήτες του Sentra   δίνουν εύσημα στο έντονο εξωτερικό του στυλ. Η καμπίνα είναι μοντέρνα. Θεωρείται από τα πλέον οικονομικά σε κατανάλωση αυτοκίνητα.

Versa 2021 : Το πιο ολοκληρωμένο Subcompact Aυτοκίνητο 

Οι ιδιοκτήτες του Versa το κατατάσσουν ίσα ή υψηλότερα από τον ανταγωνισμό, σε 33 από τα 36 χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν. Τα subcompact sedans δεν χρειάζεται να φαίνονται συντηρητικά ή να υστερούν σε ανέσεις. Είναι ικανοποιημένοι με το εξωτερικό στυλ και τις αναλογίες, την ορατότητα που προσφέρει το κάθισμα του οδηγού, τον εσωτερικό σχεδιασμό, την άνεση των μπροστινών καθισμάτων,  την ευρυχωρία των επιβατών, την υψηλή οικονομία καυσίμου, όπως και τον χειρισμό και την πέδηση. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης