Του Λουκά Παπαλάμπρου

Βρίσκεται στην υψηλότερη κορυφή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στο βουνό Jebel Jais, σε υψόμετρο 1.934 μέτρων. Ανήκει στα top class εστιατόρια παγκοσμίως και ονομάζεται «The Peak of Luxury».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκπληκτικό αυτό εστιατόριο ανήκει στη Bentley και το φαντασμαγορικό μενού των πέντε πιάτων, το οποίο έχει εμπνευστεί από την κληρονομιά και την ιστορία της διάσημης φίρμας, επιμελήθηκε ο Βρετανός σεφ, Colin Clague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bentley υπόσχεται στους πελάτες της μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία που ερεθίζει τις αισθήσεις. Οι πόρτες του εστιατορίου είναι ανοικτές μόνο για τους εκλεκτούς πελάτες της μάρκας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να γευτεί τις εξαίσιες δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ.

Φυσικά, οι πελάτες μεταφέρονται από τα πεντάστερα ξενοδοχεία στο ««The Peak of Luxury» με τα αυτοκίνητα της εταιρείας, όπως την Bentayga και την Continental GT. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι για τις μετακινήσεις φροντίζουν προσωπικοί σοφέρ.

Όσο για την τιμή του μενού δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση. Άλλωστε, οι πελάτες της Bentley δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για το κόστος όταν θέλησαν να αποκτήσουν ή να γευτούν κάτι. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης