Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Supermini, μικρομεσαία hatchback, compact crossover και μεγαλύτερα SUV. Η Ford διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων με χαμηλές εκπομπές ρύπων που σε συγκεκριμένες εκδόσεις απαλλάσσουν τον ιδιοκτήτη από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας τα δούμε αναλυτικά: 

Fiesta

Το Fiesta είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα supermini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές Fiesta είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας Ford το οποίο διατίθεται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τους κινητήρες 1.1 75PS και 1.0 EcoBoost απόδοσης 95 και 125 ίππων. Επίσης, από τα τέλη απαλλάσσεται και η έκδοση 1.0 EcoBoost MHEV 155PS με το ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης.

 

Puma

To compact crossover της Ford έκανε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή.

Τέλη δεν πληρώνει και η 1.5 Ecoblue 120PS έκδοση του νέου Puma, που ξεχωρίζει για την κορυφαία οικονομία και απόδοση του diesel κινητήρα. Το compact crossover της Ford είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της κατηγορίας, προτάσσοντας ένα πλήθος αρετών και πλεονεκτημάτων, όπως ο σύγχρονος σχεδιασμός, το προηγμένο πλαίσιο, η ήπια υβριδική τεχνολογία EcoBoost Hybrid, o SUV χαρακτήρας, οι άφθονοι χώροι για τους επιβάτες, το «έξυπνο» MegaBox, η μεγάλη γκάμα εκδόσεων, η κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων και τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης του οδηγού.

 

Focus

Από τα πιο απολαυστικά στον δρόμο hatchback.

Η γκάμα του καταξιωμένου Focus που απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας περιλαμβάνει τις εκδόσεις που εξοπλίζονται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 120 PS, καθώς και τις βενζινοκίνητες που τροφοδοτούνται από τον 1.0 EcoBoost MHEV απόδοσης 125 και 155 ίππων. Η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρει την πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία από οποιοδήποτε μικρομεσαίο hatchback.

 

Kuga

Έχει αναβαθμιστεί τόσο που αγγίζει τις premium προτάσεις της αγοράς.

Το νέας γενιάς SUV χαρακτηρίζεται ως το πιο εξηλεκτρισμένο όχημα της Ford, ένα τετράτροχο με premium χαρακτηριστικά, κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης, καθώς και top τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Στη χώρα μας, μηδενικά τέλη έχει η έκδοση 2.5 PHEV, που τροφοδοτείται από το plug-in hybrid σύστημα κίνησης με τους 225 ίππους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα μοντέλα της αμερικανικής φίρμας προσφέρονται στην Ελλάδα με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ευέλικτη χρηματοδότηση με επιτόκιο 0,99% και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες.

 

8 χρόνια εγγύηση και επιτόκιο 0,99% για το Ford Puma ST

Δείτε πώς ξεθολώνει αμέσως το παρμπρίζ

To Νο1 pick-up στις ΗΠΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης