Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας ξεκινά επίσημα την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμη μία ενδιαφέρουσα επιλογή στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων crossover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σύγχρονη εμφάνιση, δυναμική οδική συμπεριφορά, υψηλή ποιότητα κατασκευής, πλούσιο εξοπλισμό, ευρύχωρο εσωτερικό, πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, προηγμένες τεχνολογίες και αποδοτικούς κινητήρες, το Kadjar έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει.

Συνδυάζοντας τις αρετές ενός SUV και ενός station wagon, το καινούργιο crossover της Renault είναι πρακτικό, πολύπλευρο και άνετο, μπορεί να κινηθεί το ίδιο εύκολα στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο και σε χωμάτινες διαδρομές. Διατίθεται ως δικίνητο και τετρακίνητο, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση του ιδιοκτήτη, με τον χώρο αποσκευών να χωρίζεται σε δύο ή τρία τμήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχο να μεταφέρει ακόμα και αντικείμενα με μήκος άνω των 2,5 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους κινητήρες, συναντάμε δύο σύνολα diesel και ένα βενζίνης προδιαγραφών Euro 6. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.5 Energy dCi απόδοσης 110 ίππων και 260 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, καταναλώνει μόλις 3,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει 99 γρ./χλμ. CO2. Ακολουθεί ο 1.6 Energy dCi με τους 130 ίππους και τα 320 Nm ροπής, διαθέσιμος σε εκδόσεις 2WD και 4WD. Ο μοναδικός βενζίνης είναι ο 1.2 Energy TCe των 130 ίππων και 205 Nm ροπής. Καταναλώνει 5,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει 126 γρ./χλμ. CO2. Όλα τα μοτέρ διαθέτουν λειτουργία Stop & Start και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Η τιμή της δημοφιλέστερης έκδοσης σε επίπεδο κινητήρα (1.5 dCi 110) ξεκινά από τα 22.340 ευρώ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν και οι τιμές για τους υπόλοιπους κινητήρες της γκάμας του μοντέλου. 

Δείτε εδώ όλη την γκάμα Renault στη χώρα μας

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης