Η ιταλική φίρμα από την Μπολόνια έδωσε στη δημοσιότητα προ ολίγων ωρών ένα βίντεο, το οποίο προφανώς έχει γυριστεί πριν η Ιταλία κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλάνα απεικονίζεται το κορυφαίο τετράτροχο που έχει βγει από το εργοστάσιο στη Sant’ Agata. Οι μηχανικοί του αγωνιστικού τμήματος Squadra Corse έβγαλαν στην πίστα το νέο όχημα προκειμένου να συγκεντρώσουν δεδομένα σε πραγματικές συνθήκες.

Το αυτοκίνητο περιγράφεται ως το πιο συναρπαστικό, ένα «θηρίο» της ασφάλτου με εκπληκτική δύναμη και ήχο που ξυπνά τις αισθήσεις. Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για χρήση σε πίστες και αποτελεί τον ανταγωνιστή της Ferrari FXX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχει επιβεβαιώσει η Lamborghini, τροφοδοτείται από μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V12 6,5 λίτρων κινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 830 ίππους. Εξοπλίζεται με ένα πρωτοποριακό μπλοκέ διαφορικό δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να το ρυθμίζει ανάλογα τις συνθήκες και την ποιότητα του οδοστρώματος. Το όχημα βασίζεται σε carbon monocoque σασί, φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα αγωνιστικού τύπου και διακρίνεται για τις εκπληκτικές επιδόσεις.

Θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και απευθύνεται στους πιστούς και ενθουσιώδεις πελάτες της μάρκας.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης