Του Λουκά Παπαλάμπρου

Διαθέτει το ισχυρότερο brand name στον κόσμο και προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των φίλων των τεσσάρων τροχών και μη. Το όνομα Ferrari έχει συνδεθεί με τα εξωτικά αυτοκίνητα, το πάθος και τα όνειρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση της Γενεύης, η φημισμένη ιταλική φίρμα παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα την καινούργια 812 Superfast, ένα από τα πιο όμορφα και ισχυρά μοντέλα παραγωγής. Όπως ήταν φυσικό, στο περίπτερο της Ferrari επικράτησε το αδιαχώρητο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με εκατοντάδες δημοσιογράφους να συνωστίζονται για να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως στους διαδρόμους γύρω από το stand της Ferrari δεν μπορούσες καν να περπατήσεις, αφού όλοι, ακόμα και στελέχη άλλων εταιρειών, ήθελαν να δουν το καινούργιο δημιούργημα του Maranello. Μάλιστα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν μπορούσες καν να φωτογραφίσεις το μοντέλο, αφού δεν υπήρχε ούτε διαθέσιμο χιλιοστό σε απόσταση πέντε μέτρων!

Το show που έκαναν οι Ιταλοί ήταν για ακόμη μία φορά μοναδικό, συγκεντρώνοντας όλα τα φλας και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Όσο για το αυτοκίνητο, αυτό είναι από άλλο… πλανήτη. Υπέροχες καμπύλες, εκπληκτικό βαθύ κόκκινο χρώμα, υπέρκομψο σαλόνι και ένας κινητήρας-διαμάντι.

Μια πραγματική καλλονή της αυτοκίνησης, την οποία θαυμάσαμε από κοντά, έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένουμε περισσότερες από έξι ώρες έως ότου αδειάσει το περίπτερο της Ferrari. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης