Έκπληκτοι έμειναν οι επιβάτες διαφόρων σταθμών του τρένου στη νότια Αγγλία, όταν είδαν ένα forfour να κινείται πάνω στις σιδηροδρομικές ράγες.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής αυτοκινήτων πόλης, θέλησε να δείξει πόσο ευέλικτο και γρήγορο είναι μέσα στα αστικά κέντρα το νέο της μοντέλο. Έτσι, ζήτησε από μια εταιρεία που ειδικεύεται στις πετρελαιομηχανές τρένων, να μετατρέψει το forfour σε mini σιδηροδρομικό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί μήνες, η ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών δούλευε πάνω στο project, αντικαθιστώντας τις συμβατικές ζάντες με ατσάλινους τροχούς 22 ιντσών, ενισχύοντας με αλουμίνιο το σύστημα διεύθυνσης και φυσικά μπλοκάροντας τους άξονες, αφού το τιμόνι δεν είχε καμία σημασία. 

Το forfour μετονομάστηκε σε forrail, διανύοντας 16 χιλιόμετρα πάνω στις ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου της ιδιωτικής εταιρείας Bluebell Railway, σε παράκαμψη που οδηγεί στο Sussex, με τη συνδρομή του μηχανοδηγού. Όσο για το σλόγκαν, είναι: «Πλέον υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να μετακινείσαι παντού. Το smart forfour».


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης