Εκθέσεις αυτοκινήτου διεξάγονται κατά… εκατοντάδες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ωστόσο η πιο φημισμένη από όλες είναι αυτή που διεξάγεται στην Γενεύη. Φέτος η εν λόγω έκθεση κλείνει τα… 82 της και όπως είναι αναμενόμενο «περιμένει» χιλιάδες επισκέπτες αλλά και χιλιάδες δημοσιογράφους από ολόκληρο τον κόσμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eντυπωσιακές είναι και οι παρουσίες των άλλων… μοντέλων

Οι πόρτες ανοίγουν αύριο για τους δημοσιογράφους και την Πέμπτη για το κοινό. Εκατοντάδες πρεμιέρες, εξωπραγματικά περίπτερα, εντυπωσιακές παρουσίες και πρωτότυπα μοντέλα συνθέτουν ένα σκηνικό που όμοιό του δύσκολα συναντάς. Όπως είδαμε και το 2011 έτσι και φέτος αναμένονται πληθώρα προϊόντων και καινοτομιών που βασίζονται στην προστασία του περιβάλλοντος, στην χαμηλή κατανάλωση και την πράσινη ανάπτυξη, στοιχεία που οι εταιρείες δίνουν πλέον μεγάλη έμφαση. Από το… μενού δεν θα μπορέσουν να λείψουν και τα super cars που κλέβουν την παράσταση και κάνει τους λάτρεις των αυτοκινήτων απλά να ονειρεύονται.

Φέτος η zougla.gr θα βρίσκεται στην έκθεση της Γενεύης από όπου θα σας μεταφέρει με εκτενή ρεπορτάζ το κλίμα και την εικόνα. Θέματα που μπορεί για πολλούς στην Ελλάδα της κρίσης να αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός αλλά όπως λέει και ία λαϊκή ρήση: η ελπίδα και το όνειρο πεθαίνουν πάντοτε τελευταία. Μείνετε συντονισμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης