Όταν ο Senna οδηγούσε το Honda NSX

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, 12:32
Όταν ο Senna οδηγούσε το Honda NSX

Στο πλαίσιο της έναρξης της εμπορικής πορείας του νέου supercar της Honda, ο Ολλανδός σκηνοθέτης Robbert Alblas δημιούργησε ένα μικρού μήκους φιλμ, αφιερωμένο στην πρώτη γενιά του μοντέλου και στον Ayrton Senna.

O θρυλικός Βραζιλιάνος οδηγός ήταν αυτός ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη του NSX το 1992, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους μηχανικούς της Honda για το στήσιμο του αυτοκινήτου και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Ο Robbert Alblas αναμειγνύει στο εκπληκτικό φιλμάκι του διάφορες σκηνές από Grand Prix όπου πρωταγωνίστησε ο μύθος της F1, λεπτομέρειες από το εμβληματικό supercar, εικόνες από κίνηση στον δρόμο και από τη χαρακτηριστική σχεδίαση του οχήματος. Ο τίτλος του video είναι «Η κληρονομιά του Senna» και σ' αυτό εξυμνείται το μοντέλο που συνδέθηκε όσο κανένα με τον κορυφαίο της ιστορίας.


Επίσης, αξίζει να δείτε και ένα video από την πίστα της Suzuka, με τον Ayrton Senna να δοκιμάζει στο όριο το NSX. Η εικόνα μπορεί να είναι κακής ποιότητας, αλλά τα πλάνα από το τιμόνι, το ταχύμετρο και τα πεντάλ είναι μοναδικά.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, 14:08