Το ιδιαίτερα δημοφιλές compact crossover της γερμανικής φίρμας ανανεώθηκε για δεύτερη φορά και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την επιτυχημένη εμπορική πορεία του στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Audi φρέσκαρε το Q3 στα σημεία, τοποθετώντας νέα μάσκα, προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και φωτιστικά σώματα, προσδίδοντας στο αυτοκίνητο πιο δυναμική εμφάνιση. Μικρές αλλαγές έχουμε και στην παλέτα των χρωμάτων, με το Tundra Brown να αντικαθίσταται από το Camouflage Green.

Επίσης, η γκάμα του μοντέλου εμπλουτίζεται με το πακέτο S Line competition το οποίο συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες και περιλαμβάνει νέο σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι, σπορ καθίσματα, νέες ζάντες 19 ιντσών, σπορ ανάρτηση που προσαρμόζεται μέσω του προγράμματος Audi Drive Select, σπορτίφ διακοσμητικά στο εσωτερικό και ενθέσεις αλουμινίου. Προαιρετικά, το σαλόνι προσφέρεται σε συνδυασμό δέρματος Alcantara και Nappa.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μηχανικά σύνολα παραμένουν ως έχουν, με τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και diesel του ομίλου VW να βρίσκονται κάτω από το καπό. Το σύστημα τετρακίνησης quattro αφορά τα ισχυρότερα μοτέρ TFSI.  

Η παγκόσμια πρεμιέρα του ανανεωμένου Audi Q3 θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο, με το λανσάρισμα στην αγορά να ακολουθεί αμέσως μετά. Όσο για τις τιμές, λογικά θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Audi


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης