Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά όπου πανάκριβα και πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, γίνονται ανεξέλεγκτα όπλα από λάθος χρήση. Αμέτρητα είναι τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε δελτία ειδήσεων όπου παρουσιάζουν ακριβά οχήματα επιδόσεων να έχουν καταστραφεί εντελώς από κακό χειρισμό ή ακόμα χειρότερα να ευθύνονται για ατυχήματα που στέρησαν τη ζωή σε ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις περισσότερες όμως φορές φαίνεται πως το πορτοφόλι που συνοδεύει την αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου, είναι ικανό να φροντίσει ώστε ο οδηγός του να μην έχει περεταίρω ευθύνες, ότι κι αν προκαλέσει.
Όπως λέει και ο σοφός λαός, εάν μία ποινή μπορεί να εξαγοραστεί, τότε ο νόμος δεν είναι ίδιος για όλους.

Στο σημερινό βίντεο, αντικρίζουμε μία ακόμα επίδειξη κυρίως χρήματος, αλλά και οδηγικών ικανοτήτων, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του πλανήτη. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, μία κατάμαυρη και εντυπωσιακή Ferrari 488 Pista, σε ώρα αιχμής και δίπλα σε ανυποψίαστους πολίτες και οδηγούς, αρχίζει να κάνει donuts και να καίει λάστιχο σα να βρίσκεται σε πίστα. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Προς το τέλος του κλιπ, μπορούμε επίσης να δούμε μια Lamborghini Gallardo και μια νέα BMW M3 στο βάθος, υποδεικνύοντας ότι ίσως η 488 Pista και η Aventador συμμετείχαν σε κάποιο είδος παρέλασης από supercar.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης