Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο «Olympic Yacht Show» by Jaguar Land Rover, αφού δεκάδες λάτρεις των σκαφών και της θαλάσσιας αναψυχής, αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου συνευρέθηκαν για πέντε ημέρες, στη μαρίνα του Λαυρίου (Olympic Marine).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από 90 μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, νέα μοντέλα του εξωτερικού με εκπροσώπηση στην Ελλάδα και 15.000 επισκέπτες φιλοξενήθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα

Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι εκθέτες επιμελήθηκαν, ώστε η κάθε ημέρα της διοργάνωσης να θυμίζει γιορτή. Το αποτέλεσμα ήταν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν τον όμορφο κόσμο του yachting, σε ασφαλείς συνθήκες. 

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον όμορφο κόσμο του yachtingΣύγχρονα σκάφη και yachts όλων των κατηγοριών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον, να ξεναγηθούν σε υπερσύγχρονα yachts όλων των κατηγοριών και να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον χώρο. Παράλληλα, η Jaguar Land Rover έδωσε τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούσαν να κάνουν ένα test drive, με τα αυτοκίνητά της.       

Ελπίζουμε η εκδήλωση να θεσμοθετηθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνοΤο «Olympic Yacht Show 2021» διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής. Στόχος είναι να θεσμοθετηθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Μέσα από αυτόν θα προβάλλεται η χώρα, ενώ θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού του Λαυρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η θρυλική Jaguar Ε-Type αποκτά ηλεκτρική καρδιά

Πειραματίζεται με υδρογόνο η Land Rover

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης