Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου compact SUV της γερμανικής φίρμας στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα είναι έτοιμα.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργοστάσιο της Opel στη Σαραγόσα της Ισπανίας ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του καινούργιου Crossland X, με τον πρόεδρο της εταιρείας, Dr. Karl-Thomas Neumann, να οδηγεί το πρώτο όχημα. «Είναι μία θαυμάσια ημέρα για την Opel και τις ισπανικές εγκαταστάσεις. Το Crossland X είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προϊοντικής μας επέλασης καθώς προσθέτουμε ένα ακόμα συναρπαστικό αυτοκίνητο στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των crossover/SUV, που θα υποστηρίξει τη στρατηγική ανόδου μας. Είμαι σίγουρος ότι το νέο μοντέλο μας θα γίνει μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της μάρκας.

Το Crossland X συνδυάζει πρακτικότητα και ευρυχωρία με τη μοντέρνα εμφάνιση ενός SUV. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και ένα πλήρες τεχνολογικό πακέτο, κάνοντας την οδήγηση ασφαλέστερη, πιο άνετη και ευκολότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βιβλία παραγγελιών αναμένεται να ανοίξουν τις επόμενες μέρες, με τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι. Το Crossland Χ τοποθετείται δίπλα στο άκρως επιτυχημένο Mokka X και θα προσφέρεται με πέντε εκδόσεις κινητήρων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης