Η Toyota στηρίζει και ενισχύει το ελληνικό ταπεραμέντο που εκφράζεται με εξορμήσεις παντός καιρού. Τι κι αν έφτασε ο χειμώνας και είμαστε ένα βήμα πριν από τα Χριστούγεννα, οι βόλτες με το αυτοκίνητο και οι οικογενειακές αποδράσεις είναι αυτές που κάνουν τη ζωή μας ακόμα καλύτερη και η ιαπωνική φίρμα ενισχύει έμπρακτα το περιπετειώδες lifestyle.

Ανεβάστε ένα level παραπάνω τις εκδρομές αλλά και την καθημερινότητα με αξεσουάρ που φέρουν την εγγύηση και ποιότητα κατασκευής Toyota. Αποκτήστε τώρα γνήσια αξεσουάρ Toyota με 15% έκπτωση, για οποιοδήποτε μοντέλο Toyota και εάν έχετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους καλοκαιρινούς μήνες η αλήθεια είναι πως ταξιδεύουμε ελαφριά και οι αποσκευές μας δεν πιάνουν πολύ χώρο. Κάτι που αλλάζει με τα χειμωνιάτικα ρούχα και αξεσουάρ που οφείλουμε να μεταφέρουμε όσο ο υδράργυρος πέφτει. Η εύχρηστη μπαγκαζιέρα οροφής της Toyota είναι σε θέση να σας προσφέρει έξτρα χώρο για να μπορείτε να πάρετε στο ταξίδι σας ό,τι χρειάζεστε, χωρίς να μειώνεται στο παραμικρό η άνεση σας εντός της καμπίνας.

Για να σιγουρέψετε πως το Toyota σας θα παραμείνει ανεπηρέαστο από όλες τις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει για πάντα τη λάμψη του, υπάρχει το Car Care Kit. Ένα πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει:
•  Καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων
•  Ισχυρό Καθαριστικό παρασίτων, όπως κουτσουλιές
•  Καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών

Θέλετε να δώσετε μία διαφορετική νότα αισθητικής στο δικό σας Toyota; Αποκτήστε πλαινά διακοσμητικά, ξεχωριστό χρώμα στα καλύμματα των καθρεφτών ακόμα και πλαινά σκαλοπάτια με έκπτωση 15%. Επίσης, προσθέστε την προσωπική σας πινελιά και στην καμπίνα, αλλάζοντας όμορφα την εικόνα του λεβιέ ταχυτήτων, της κεντρικής κονσόλας, ακόμα και του εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι στον παραλογισμό και τις πιθανές καταστάσεις που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή ενώ οδηγούμε, υπάρχει η κάμερα πορείας που προσφέρει την απόλυτη προστασία. Η κάμερα καταγραφής είναι σε θέση να προσφέρει αποδεικτικά στοιχεία εγγραφής/βίντεο σε περίπτωση ατυχήματος και να υποστηρίξει την οδήγησή σας όταν αντιμετωπίζετε ψευδείς κατηγορίες.

Η Toyota, δεν ξεχνά και τους επαγγελματίες οδηγούς, προσφέροντας με 15% έκπτωση κάλυμμα για το διπλοκάμπινο Hilux. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να προστατέψετε τα αντικείμενα που βρίσκονται στην καρότσα του δικού σας Hilux, με το ρολό που ανοίγει και κλείνει εύκολα και με ασφάλεια.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα γνήσια αξεσουάρ Toyota (δείτε τα όλα εδώ) είναι σε άμεση διαθεσιμότητα και με έκπτωση 15%. Απολαύστε φθινοπωρινές εξορμήσεις με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις διαδρομές σας, που φέρουν την εγγύηση και ποιότητα κατασκευής Toyota.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης