Λίγες μέρες απέμειναν για τα αποκαλυπτήρια του νέου δημιουργήματος της Lamborghini. Το πολυαναμενόμενο υβριδικό hypercar θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 10 Σεπτεμβρίου.

Προκειμένου να μας κρατήσει σε εγρήγορση, η φημισμένη ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα του ολοκαίνουργιου εξωτικού οχήματος, με το φωτιζόμενο σήμα της μάρκας στο κέντρο της επιβλητικής μάσκας και τα LED φωτιστικά σώματα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το hypercar με κωδική ονομασία LB48H υιοθετεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Terzo Millennio. Για την κίνηση φροντίζει ένα υβριδικό σύνολο, συνδυάζοντας έναν V12 κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 6,5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική ισχύς θα αγγίζει τους 1.000 ίππους, με τις επιδόσεις να είναι καταιγιστικές.

Μόλις 63 τυχεροί πελάτες σε όλο τον κόσμο θα καταφέρουν να το αποκτήσουν, με το κόστος αγοράς να ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει στα τέλη του έτους και όλα τα αντίτυπα έχουν προπωληθεί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης