Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ο Michael Schumacher μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «George Pompidou» του Παρισιού, προκειμένου να υποβληθεί σε μία πρωτοποριακή θεραπεία.

Τη θεραπεία ανέλαβε ο ειδικευμένος στην κυτταροθεραπεία γιατρός Philippe Menasche. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, ο Γερμανός οδηγός μεταφέρθηκε κάτω υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με συνοδεία 10 ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Schumi εισήχθη στην Καρδιοχειρουργική και Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, με τον διάσημο Γάλλο χειρουργό και ειδικό στην κυτταροθεραπεία, να αναλαμβάνει την περίπτωσή του.

Η κλινική όπου βρίσκεται ο 50χρονος φυλάσσεται από  άνδρες της ασφάλειας της οικογένειάς του και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει.

Η εκπρόσωπός του δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό σχετικά με την πορεία της υγείας του Schumacher, ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», μία εργαζόμενη ανέφερε ότι ο Michael έχει τις αισθήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρίσκεται στον τομέα μου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει τις αισθήσεις του και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει», δήλωσε η νοσηλεύτρια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης