Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η βαυαρική μάρκα πρόσφερε στον αναβάτη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στις κατατακτήριες δοκιμές ένα αυτοκίνητο της σειράς Μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έπαθλο του θεσμού «BMW M Award» για το 2020 ήταν μια M2 CS και δόθηκε στον Fabio Quartararo, τον 21 ετών Γάλλο αναβάτη της Yamaha.

Η σπέσιαλ αυτή έκδοση του γερμανικού σπορ κουπέ είναι βαμμένη σε μπλε χρώμα, εξοπλίζεται με σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών, ενεργό M διαφορικό και ενεργή Μ ανάρτηση, εξάτμιση M perfomance, carbon κεραμικά, μπάκετ καθίσματα, καπό και οροφή από ανθρακονήματα και πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ο 3.0 Μ TwinPower Turbo κινητήρας απόδοσης 450 ίππων και 550 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 4 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ./ώρα.

Θυμίζουμε ότι η BMW είναι υποστηριχτής του MotoGP και προσφέρει ένα αυτοκίνητο της σειράς Μ εδώ και 18 χρόνια. Τα περισσότερα έχει κερδίσει ο Marc Marquez (6).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης