Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Πορτογάλος superstar φαίνεται πως δεν θα μπορεί να πηγαίνει στις προπονήσεις της ομάδας του με κάποιο από τα πανάκριβα supercars του, με εντολή του… προπονητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγάπη του ποδοσφαιριστή για τα πανάκριβα και γρήγορα αυτοκίνητα είναι γνωστή ανά τον κόσμο, καθώς το γκαράζ του περιέχει απίστευτα μοντέλα, όπως Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, McLaren Senna και άλλα πολλά στολίδια των τεσσάρων τροχών. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, Ραλφ Ράγκνικ, συνηθίζει να «βγάζει κόκκινη κάρτα» στα προσωπικά αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών του και να τους επιβάλλει να χρησιμοποιούν για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις αποκλειστικά οχήματα των χορηγών της ομάδας. Μια τακτική που συνηθίζει να κάνει πράξη ο προπονητής, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να πείσει και μεγάλους αστέρες με τεράστιες συλλογές αυτοκινήτων όπως ο Cristiano Ronaldo.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ έχει χορηγό την Chevrolet, με αποτέλεσμα εάν ο προπονητής τελικά επιβάλει τη γνωστή του αυτή τακτική, τότε να δούμε όλους τους παίκτες να πηγαίνουν σε κάθε υποχρέωση της ομάδας με τα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα σε λίγο καιρό θα υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι έξω από το προπονητικό κέντρο για να δουν εάν, τελικά, οι παίκτες θα εναρμονιστούν ή όχι με τις οδηγίες της «διοίκησης».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης