Είναι μόλις 13 ετών, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να οδηγεί και να χαίρεται τα υπέροχα αυτοκίνητα που κοσμούν το γκαράζ του μπαμπά, με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών.

Ο μικρός ονόματι Steven φαίνεται πως έχει πολύ ακριβά γούστα όσον αφορά στα «παιχνίδια» του και αυτό οφείλεται στον πάμπλουτο πατέρα του. Στην ηλικία του, τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται με μπάλες ή ποδήλατα. Αυτός όμως, προτιμά να κάθεται πίσω από το τιμόνι των McLaren 650S, Porsche 918 Spyder, Ford GT και Bugatti Veyron.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρυσι, ο Armik Aghakhani είχε βάλει τον γιο του στην πίστα με την 650S, με τον 12χρονο να αναπτύσσει ταχύτητα εξόδου 272,8 χλμ./ώρα στο μισό μίλι. Πριν λίγους μήνες, οι δύο τους έκαναν κόντρα με τις 918 Spyder και GT, με τον γιο να κερδίζει τον μπαμπά. Τώρα, ο πιτσιρικάς πήρε την Veyron και έλαβε μέρος σε ένα ακόμα αγώνα dragster.

O Steven έπιασε τα 337,34 χλμ./ώρα με το «θηρίο» της Bugatti, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, μπορούσε να αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς το αυτοκίνητο είναι ικανό για πολύ περισσότερα. Για την ιστορία, να πούμε πως ο μπαμπάς διαμένει στο Μπέβερλι Χιλς και διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείας Οικονομικών και Επιχειρηματικών Συμβούλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης