Μέσω ενός εκπληκτικού video, η διάσημη ιταλική φίρμα από τη Sant’ Agata της Μπολόνια εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και μας δείχνει πως οι πραγματικοί λάτρεις της μάρκας με σήμα τον ταύρο δεν έχουν ηλικία.

Στο τοπικό κατάστημα παιχνιδιών της ιταλικής πόλης τα αυτοκινητάκια της Lamborghini τελείωσαν. Οι πιτσιρικάδες στενοχωρήθηκαν όταν άκουσαν τον πωλητή να λέει ότι υπάρχει έλλειψη, αλλά τελικά βγήκαν από την πόρτα με το χαμόγελο της ικανοποίησης, καθώς πήραν ένα αυτοκινητάκι αντίστοιχης φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα παιδί όμως αντιστάθηκε σε κάθε δώρο. Ήθελε να αποκτήσει μόνο Lamborghini και δεν το διαπραγματευόταν. Ο κύριος που παρίστανε τον πωλητή τον αναγνώρισε ως αληθινό φίλο της μάρκας και τότε κάλεσε τον εργοστασιακό οδηγό Marco Mapelli να του φέρει αυτό που ποθούσε πραγματικά.

Όταν ο μικρός είδε την πραγματική Aventador SVJ να παρκάρει δίπλα του, άνοιξε το στόμα από έκπληξη. Ο Marco του έδωσε το δώρο και στη συνέχεια του ζήτησε να μπει στην καμπίνα και να πατήσει το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα. Το βλέμμα του παιδιού, μόλις άκουσε τον ήχο, είναι μοναδικό.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης