Παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγχώρια αγορά, μια ελληνική εταιρεία αυτοκινήτων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αυξάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις χρόνο με τον χρόνο.

Ο όμιλος Συγγελίδη, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος στον κόσμο, κερδίζοντας τον θαυμασμό και την αναγνώριση όλων. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Παρίσι, ο πρόεδρος του γαλλικού group PSA Peugeot Citroen, Carlos Tavares, παρέδωσε στους Γιάννη και Πολυχρόνη Συγγελίδη το βραβείο «Best Importer President Award 2015», εξαίροντας τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Denis Martin (European Operational Director) Πολυχρόνης Συγγελίδης, Carlos Tavares (Πρόεδρος του Ομίλου PSA), Γιάννης Συγγελίδης

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, με τον ισχυρό άνδρα της PSA να δίνει τα συγχαρητήριά του στην ελληνική αντιπροσωπεία και να κάνει ειδική μνεία στα ποιοτικά επιτεύγματα. Ο όμιλος Συγγελίδη ανέλαβε την εκπροσώπηση της Peugeot το 2014 και μέσα σε έναν χρόνο εκτόξευσε το μερίδιο αγοράς της μάρκας στη χώρα μας από το 3,1% στο 6,7%.

Το βραβείο αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι επενδύσεις που έχουν γίνει από τον όμιλο Συγγελίδη και από το επίσημο δίκτυό του, καθώς και η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αποφέρουν καρπούς εκτοξεύοντας την προτίμηση του ελληνικού κοινού για τη γαλλική premium μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Peugeot που διατίθενται στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης