Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορεί η φήμη πως η Ferrari απαγορεύει πλέον στο διάσημο και εκατομμυριούχο Καναδό τραγουδιστή Justin Bieber να αγοράσει τα μοντέλα της. Μέχρι στιγμής την είδηση δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και αρνηθεί ο εκπρόσωπος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος φαίνεται να είναι πως ο τραγουδιστής δεν έδωσε τον απαραίτητο σεβασμό αλλά και συντήρηση στην 458 Italia που είχε αγοράσει το 2016. Εκείνη τη χρονιά ο Bieber πήγε το συγκεκριμένο supercar σε γνωστό μαγαζί tuning της Αμερικής και του άλλαξε ριζικά την εμφάνιση προσθέτοντας body kit και νέο χρώμα (το μοντέλο στις φωτογραφίες). Στην συνέχεια μάλιστα ξέχασε πού το είχε παρκάρει και ξαναθυμήθηκε μετά από τρεις εβδομάδες, στέλνοντας έναν βοηθό του να εντοπίσει το όχημα.

Η Ferrari είναι γνωστό πως «απαιτεί» από τους σταθερούς πελάτες της να παρέχουν στα μοντέλα τους καλή συντήρηση και άρτια εικόνα, όμως όλα τα παραπάνω δεν δείχνουν σοβαρά παραπτώματα ώστε να αποκλείσουν τον οδηγό από μελλοντικές αγορές της εταιρίας. Μέχρι να επέλθει κάποια επιβεβαίωση είτε από την μεριά του τραγουδιστή είτε από την ιταλική μάρκα, οφείλουμε να θεωρούμε την ιστορία απλή φήμη του διαδικτύου. 

Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε και το επιβεβαιωμένο γεγονός ενός Γερμανού σχεδιαστή μόδας ο οποίος χρησιμοποιούσε τις Ferrari του για τις επιδείξεις και τελικά η εταιρία απαίτησε και έλαβε πολλές χιλιάδες ευρώ αποζημίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης