Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να καθόμασταν πιτσιρικάδες στην θέση του οδηγού με σβηστό το αυτοκίνητο και να προσποιούμασταν πως οδηγούσαμε απλά γυρνώντας το τιμόνι, στο Χόλιγουντ όμως το κάνουν διαφορετικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ben Affleck μαζί με την παρτενέρ του Jennifer Lopez και τον 10χρονο γιο του, επισκέφτηκαν μία αντιπροσωπεία ακριβών αυτοκινήτων στο Beverly Hills.
Ο γιος του ηθοποιού φαίνεται πως βαριόταν και ζήτησε από τον πατέρα του να μπει στην θέση του οδηγού της Urus και να «διασκεδάσει» μέχρι το ζευγάρι να τελειώσει τις συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας.

Ο Affleck δέχθηκε και έτσι ο πιτσιρικάς όχι απλά έκατσε στην Urus, αλλά την έβαλε μπροστά και άρχισε να την κάνει μπρος πίσω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει μία παρκαρισμένη BMW. Αμέσως κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε στους γονείς του, οι οποίοι δεν τον μαλώσανε, αντιθέτως τον αγκάλιασαν να ηρεμήσει. Κανείς δεν τραυματίστηκε ευτυχώς, όπως και ζημιές στα δύο οχήματα δεν προκλήθηκαν σύμφωνα με την εταιρία, η οποία έσπευσε να… δικαιολογήσει το παιδί, λέγοντας πως τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα και δεν υπάρχει αρκετός χώρος.

Για τα τυπικά να αναφέρουμε πως η Urus είναι το best seller SUV της Lamborghini και συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ με τις πωλήσεις της. Διαθέτει έναν V8 κινητήρα 4λτ. απόδοσης 650 ίππων και 850 Nm ροπής, πετυχαίνοντας 0-100 σε 3.6 δευτ. και τελική στα 305χλμ./ώρα. Ευτυχώς δηλαδή που δεν υπήρχε μεγαλύτερος χώρος ανάμεσα στα αυτοκίνητα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης