Στην αναβάθμιση του εντυπωσιακού μεσαίου SUV μοντέλου της γκάμας της προχωρά η βρετανική εταιρεία, τοποθετώντας έναν νέο πετρελαιοκινητήρα και επιπλέον τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το Velar εμπλουτίζεται με την έκδοση D275 η οποία τροφοδοτείται από τον V6 3.0 diesel κινητήρα απόδοσης 275 ίππων και 625 Nm ροπής. Η Land Rover δεν ανακοίνωσε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο ότι οι εκπομπές ρύπων είναι στα 175 γρ./χλμ. 

Στον τομέα του εξοπλισμού, το αυτοκίνητο φέρει νέα κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, ενεργό Cruise Control με Steering Assist, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας Lane Keep Assist και το Driver Condition Monitor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, υπάρχει η προσαρμοζόμενη ανάρτηση Adaptive Dynamic, ενώ το προαιρετικό πακέτο «Kvadrat» για τον εσωτερικό διάκοσμο είναι διαθέσιμο από τις βασικές εκδόσεις. Τέλος, όλα τα μηχανικά σύνολα περιλαμβάνουν φίλτρο μικροσωματιδίων και οι εκδόσεις βενζίνης μεγαλύτερο ντεπόζιτο χωρητικότητας 83 λίτρων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης