Η τσεχική φίρμα αναβαθμίζει τα μοντέλα της γκάμας της, προσθέτοντας στον εξοπλισμό ένα ολοκαίνουριο τιμόνι, επιπλέον τεχνολογίες υποβοήθησης και κινητήρες που καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε σε όλα τα αυτοκίνητα το νέο τιμόνι, το οποίο προσφέρεται με δύο ή τρεις ακτίνες, φέρει χειριστήρια ελέγχου με διαισθητική λειτουργία, πιο παχιά στεφάνη, διάτρητο δέρμα και ραφές.

Το Superb εξοπλίζεται με έναν αναβαθμισμένο δίλιτρο κινητήρα diesel που αποδίδει 200 ίππους και τον 2.0 TSI απόδοσης 280 ίππων. Και τα δύο μηχανικά σύνολα είναι προδιαγραφών Euro 6d.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Kodiaq προστέθηκε στο προσαρμοζόμενο Cruise Control η λειτουργία Adaptive Cruise Control, ενισχύθηκε το σύστημα Kessy και τοποθετήθηκαν νέα σπορ καθίσματα θέρμανσης και ψύξης. Ο 2.0 TDI αποδίδει επίσης 200 ίππους και ο 1.5 TSI των 150 ίππων συνδυάζεται τόσο με αυτόματο όσο με μηχανικό κιβώτιο. Αμφότεροι, καλύπτουν τη νόρμα Euro 6d.

Σε ό,τι αφορά στο Karoq, συναντάμε σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών, τα συστήματα Area View και Trailer Assist, τον ίδιο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα με το Kodiaq και τον 1.0 TSI με τους 110 ίππους.

Στα Scala και Kamiq, τοποθετήθηκαν ζάντες 17 ιντσών, το σύστημα Kessy, καθώς και οι κινητήρες 1.0 TSI (95 και 110 ίππων) και 1.5 TSI με τους 150 ίππους, προδιαγραφών Euro 6d. Στο Fabia, o 1.0 TSI με τους 95 ίππους καλύπτει κι αυτός την ίδια νόρμα και πλέον διατίθεται και με το αυτόματο κιβώτιο DSG7.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης