Λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, η Ford έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του ισχυρότερου και πιο γρήγορου Fiesta παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ST200 τοποθετείται απέναντι από το Clio RS 220 Trophy EDC, είναι διαθέσιμο στο αποκλειστικό χρώμα Storm Grey, φέρει ζάντες 17 ιντσών μαύρης απόχρωσης, κόκκινες δαγκάνες φρένων, bucket καθίσματα της Recaro με γκρι και κόκκινες ραφές και φωτιζόμενα μαρσπιέ.

O 1.6 EcoBoost αποδίδει 200 ίππους και 290 Nm ίππους, που με τη λειτουργία overboost αυξάνονται προσωρινά στους 215 ίππους και τα 320 Nm. Το μηχανικό κιβώτιο έχει κοντύτερη έκτη σχέση προς όφελος των ρεπρίζ, με τα 0-100 να έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον κινητήρα, οι μηχανικοί της εταιρείας αναβάθμισαν την ανάρτηση και τα πίσω δισκόφρενα, τοποθέτησαν το ηλεκτρονικό σύστημα μεταφοράς ροπής Torque Vectoring Control και το σύστημα ευστάθειας ESP τριών σταδίων. Το νέο Fiesta ST200 θα περάσει τη γραμμή παραγωγής τον Ιούνιο, με τις παραδόσεις να ξεκινούν αμέσως μετά.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Fiesta


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης