Νέο Επικεφαλής Τεχνολογίας του Ομίλου ανακοίνωσε η Stellantis 

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 16:06
Νέο Επικεφαλής Τεχνολογίας του Ομίλου ανακοίνωσε η Stellantis 

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Stellantis  ο Carlos Tavares κάνει συνέχεια αλλαγές στο Όμιλο προκειμένου να τον φτάσει στην 1η θέση.
Η τελευταία αναβάθμιση που έκανε ήταν του Ned Curic, που μέχρι σήμερα ήταν Αντιπρόεδρος της Alexa Automotive της Amazon.

Ο Ned Curic αναλαμβάνει τη θέση του Επικεφαλής Τεχνολογίας (Chief Technology Executive)  του Ομίλου Stellantis.Ως CTO της Stellantis, o κ. Curic θα αναφέρεται στον CEO του Ομίλου, κ. Carlos Tavares και θα διαχειρίζεται τους τεχνολογικούς πόρους της εταιρείας.

Ο κ. Curic είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο στέλεχος με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία ως Αντιπρόεδρος της Alexa Automotive από το 2017, όπου ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση αυτού του νέου τομέα για την Amazon. Από το 2015 έως και το 2017, ο κ. Curic, κατείχε τη θέση του Connected EVP στην Toyota, ενώ έχοντας διατελέσει Chief Technology Officer της ίδιας εταιρείας για την Β. Αμερική, συνέβαλε σε τομείς όπως η καινοτομία, η προηγμένη τεχνολογία και οι λύσεις συνδεσιμότητας.

Ο Carlos Tavares με αφορμή την ένταξη του κ. Curic στο δυναμικό της Stellantis  δήλωσε: 
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ned, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική του Ομίλου, τη μελλοντική του ανάπτυξη και τη θέση του στην πρώτη γραμμή της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο Ned εντάσσεται στην ομάδα μας την ιδανική στιγμή, ώστε να συμβάλει στην πορεία της Stellantis, σε μια περίοδο όπου πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 16:06