Η ζήτηση για πετρέλαιο κίνησης έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και αυτό έχει να κάνει με την αύξηση των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων με κινητήρες diesel. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η οικονομία καυσίμου σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση ωθεί τους υποψήφιους πελάτες σε μία τέτοια αγορά. 

Λογικό είναι, λοιπόν, οι εταιρείες να εξελίσσονται και να παρουσιάζουν καινούργια προϊόντα, προκειμένου οι πελάτες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Η εταιρεία πετρελαιοειδών Jet Oil, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ετοιμάζει το εξελιγμένο πετρέλαιο κίνησης, το οποίο ενδέχεται να βγει στην αγορά μετά το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν στόχο να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό προϊόν, έτσι ώστε να κερδίσουν σημαντικά μεγάλο μερίδιο τόσο από τους επαγγελματίες οδηγούς όσο και από τους απλούς χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καύσιμο θα φέρει κατά πάσα πιθανότητα την ονομασία Jet Premium Diesel και θα προσφέρει οικονομία έως και 3,5%, θα καθαρίζει τα μπεκ ροής καυσίμου, ενώ θα προστατεύει και από τη διάβρωση.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης