Το νέο μοντέλο της γκάμας της είναι έτοιμη να παρουσιάσει η κορεατική εταιρεία, με την παγκόσμια πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τον Μάρτιο, στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημα ανήκει στην κατηγορία των pick-up και ονομάζεται Rexton Sport ή Q200. Βασίζεται στο επερχόμενο μεγάλο SUV και πατάει στο νέο πλαίσιο τύπου σκάλας. Χρησιμοποιεί το ατσάλι υψηλής αντοχής (giga-steel) 1.5 Gpa, αυξάνοντας τη στιβαρότητα και μειώνοντας παράλληλα το βάρος.

Όπως όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της κατηγορίας έτσι και αυτό, έχει ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου και τρεις τόνους ρυμούλκησης. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις (Wild, Αdventure, Prestige και Noblesse), με τον εξοπλισμό να είναι ιδιαίτερα πλούσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ένας 2,2 turbodiesel κινητήρας απόδοσης 181 ίππων και 420 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Επίσης, θα υπάρξει και ένας δίλιτρος βενζίνης άνω των 200 ίππων.

Οι παραγγελίες στη Ν. Κορέα έχουν ξεκινήσει, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 18.570 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες για το Rexton Sport και τον χρόνο λανσαρίσματος στην Ευρώπη θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης