Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το GT-R παρ΄ότι βρίσκεται στην αγορά τόσα χρόνια εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πιο ποθητά supercar. Η Nissan το γνωρίζει και γι΄αυτό δημιούργησε μια ακόμη ειδική έκδοση του υπέροχου τετράτροχου με την ονομασία Nismo Special Edition. 600 ίπποι στην άσφαλτο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι βαμμένη στο αποκλειστικό χρώμα «Stealth Grey» παραπέμποντας στα μαχητικά αεροσκάφη. Φέρει carbon σε καπό, διαχύτη και πτέρυγα, κόκκινα αεροδυναμικά βοηθήματα και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών Rays.

Στο αμάξωμα υπάρχουν τα λογότυπα GT-R και Nismo, στα εμπρός φτερά τοποθετήθηκαν αεραγωγοί από ανθρακονήματα και στα καπάκια των ζαντών το σήμα της Nissan.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στις επενδύσεις, στο alcantara στο τιμόνι και τις κόκκινες ραφές σε καθίσματα και ταμπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πανίσχυρο στον δρόμο

Τεράστια πίσω πτέρυγα και τετραπλές απολήξεις.

Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός V6 3,8 λίτρων κινητήρας με τα διπλά turbo απόδοσης 600 ίππων και 652 Nm ροπής. Κάθε μοτέρ έχει συναρμολογηθεί στο χέρι από εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι ονομάζονται «takumi».

Ακριβώς όπως οι σπουδαίοι καλλιτέχνες υπογράφουν το έργο τους, το ίδιο κάνει και ο κάθε «takumi», με μια ειδική επιγραφή πιστοποίησης από αλουμίνιο στο μπροστινό μέρος κάθε κινητήρα και σε αποκλειστικό χρώμα για την Special Edition.

Για καλύτερη απόκριση, έχουν τοποθετηθεί εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας και εξισορρόπησης του βάρους για τους δακτυλίους του εμβόλου, τις μπιέλες, τον στροφαλοφόρο άξονα και τα εξαρτήματα  των βαλβίδων των ταχυτήτων.

Το GT-R Nismo θα παραχθεί σε ελάχιστο αριθμό και θα προσφέρεται σε επιλεγμένες αγορές. Όσο για την τιμή του, θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

 

Μοναδική απόχρωση και φουλ carbon στον αμάξωμα.

Από τα λίγα αυθεντικά supercar.

Πάνω στον κινητήρα υπάρχει η υπογραφή και το όνομα του «takumi».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το GT-R Nismo είναι όνειρο

Το εντυπωσιακό SUV της Nissan με τους 434 ίππους

Μεταφορά οργάνων με ένα από τα καλύτερα supercar

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης