LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder. Τρία υπέρ-αυτοκίνητα, τρία εκπληκτικά δημιουργήματα υψηλών επιδόσεων, με τεχνολογίες αιχμής και τιμή… απλησίαστη για τα δεδομένα των περισσότερων.

Το όνειρο κάθε φίλου των τεσσάρων τροχών, η «αγία τριάδα» της παγκόσμιας αυτοκίνησης, ανήκει σε ελάχιστους και επιλεγμένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μια αγγλική εταιρεία ωστόσο, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να οδηγήσει τα τρία hypercars, με το ανάλογο αντίτιμο βεβαίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Auto Vivendi από το Λονδίνο, ανακοίνωσε ότι στις 20 Απριλίου και 12 Μαΐου 2016, τα  LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder, θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση αντί του ποσού των 10.500 ευρώ. Στην περίπτωση ενός γκρουπ 20 ατόμων για παράδειγμα, η τιμή πέφτει στα 7.000 ευρώ έκαστος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τα οδηγήσουν και τα τρία σε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Στόχος είναι να πιάσουν τα 200 μίλια ανά ώρα (δηλαδή 320 χλμ/ώρα), όπως αναφέρεται και στον τίτλο του event (Drive the Holy Trinity Hypercars to 200 MPH).

Πριν οι πελάτες μπουν στα κορυφαία hypercars, θα οδηγήσουν τις Ferrari 458 Italia, McLaren 12C και Porsche 911 Turbo S. Στο κάθισμα του συνοδηγού θα βρίσκεται ένας επαγγελματίας οδηγός, ενώ κάμερες θα καταγράφουν κάθε στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης