Χαρακτηρίζεται ως το επαγγελματικό όχημα με την κορυφαία σχέση απόδοσης/τιμής. Tροφοδοτείται από έναν αποδοτικό κινητήρα και διακρίνεται για τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Dokker Van συγκαταλέγεται στα ιδανικά οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε δραστηριότητα, καθώς έχει ωφέλιμο βάρος 750 κιλά, όγκο που κυμαίνεται από 3,3 έως 3,9 κυβικά μέτρα και ειδικό διαχωριστικό μεταξύ της καμπίνας και του χώρου φόρτωσης. Επίσης, διαθέτει τη μεγαλύτερη πλαϊνή πόρτα στην κατηγορία, δίφυλλη πίσω πόρτα και μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα μήκους από 1,9 έως 3,1 μέτρα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο πετρελαιοκινητήρας Energy 1.5 dCi απόδοσης 75 και 90 ίππων. Το μοτέρ εμφανίζει μέση κατανάλωση στα 4,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και περιορισμένες εκπομπές ρύπων, γεγονός που επιτρέπει στον κάτοχο του Dokker Van την ελεύθερη πρόσβαση στον δακτύλιο σε καθημερινή βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, αυτό που θα εκτιμήσουν δεόντως οι ιδιοκτήτες του οχήματος είναι το εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Σύμφωνα με την Dacia, σε βάθος πενταετίας, το κόστος για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου διαμορφώνεται στα 0,5 ευρώ/ημέρα!

Αν υπολογίσουμε την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση με την οποία καλύπτεται το μοντέλο και τα πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, η Dacia δημιουργεί για τον επαγγελματία μία πραγματική ομπρέλα προστασίας, αφήνοντάς τον να ασχοληθεί με την εργασία του, χωρίς καμία απολύτως έγνοια για το αυτοκίνητο.

Το Dacia Dokker Van είναι διαθέσιμο από 11.900 ευρώ και το προγραμματισμένο service γίνεται κάθε 20.000 χιλιόμετρα.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Dokker Van


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης