Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η σουηδική φίρμα αλλάζει δραστικά το πώς και το πού θα συναντά τους πελάτες της. Η παραδοσιακή μέθοδος αγοράς μέσω των εκθέσεων καταργείται και όλα θα γίνονται μέσω του διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως το 2030, η Volvo σκοπεύει να γίνει ένας κατασκευαστής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μέσα στα επόμενα χρόνια πρόκειται να λανσάρει μία εντελώς νέα οικογένεια BEV οχημάτων. Στο σύνολό τους, αυτά τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μόνο online.

Ως τμήμα της νέας εμπορικής της στρατηγικής, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στα online κανάλια πωλήσεών της, μειώνοντας δραστικά την πολυπλοκότητα στην προσφορά των προϊόντων της και υιοθετώντας ξεκάθαρα και σταθερά μοντέλα τιμολόγησης.

Όλα θα γίνονται μέσω internet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στρατηγική εστιάζει στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία παγκοσμίως στον κλάδο των αυτοκινήτων: την αγορά των premium ηλεκτρικών. Η Volvo Cars αφοσιώνεται στο να αναλάβει ηγετική θέση σε αυτή την κατηγορία, συνεχίζοντας να αναπτύσσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι Επίσημοι Διανομείς θα παραμένουν ένα ζωτικό τμήμα της εμπειρίας του πελάτη και θα συνεχίσουν να έχουν την ευθύνη για μια σειρά σημαντικών υπηρεσιών, όπως η προετοιμασία, η παράδοση και η συντήρηση αυτοκινήτων.

Διαθέσιμα online τα ηλεκτρικά αυτοκίνηταΩστόσο, μέσω του «Care by Volvo», ο πελάτης θα απολαμβάνει μία εμπειρία κορυφαίου επιπέδου. Η online αγορά ενός ηλεκτρικού οχήματος θα συνοδεύεται από ένα πακέτο παροχών, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως η συντήρηση, η εγγύηση, η οδική βοήθεια, καθώς και επιλογές για την οικιακή φόρτιση, αλλά και ασφάλιση – όπου διατίθεται.

Το volvocars.com θα είναι η online ναυαρχίδα των εκθέσεων της εταιρείας, παρέχοντας στους επισκέπτες δραστικά απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής, με λιγότερα βήματα.

Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ελκυστικών προ-διαμορφωμένων ηλεκτρικών Volvo, κάνοντας εύκολα την παραγγελία και παραλαμβάνοντας ακόμη πιο γρήγορα τα αυτοκίνητα.

 

Το πρώτο Volvo που αναβαθμίζει μόνο του το λογισμικό

Ξεπούλησε τον Ιανουάριο η Volvo

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης