Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εάν είστε και εσείς φανατικός οπαδός των αυτοκινήτων, τότε πιθανότατα αυτή η αγάπη δημιουργήθηκε ή βρήκε θεμέλια, σε κάποιο παιδικό παιχνίδι με ρόδες που είχατε μικροί. Η BMW φαίνεται να γνωρίζει την επιρροή των παιδικών αυτοκινήτων στην ενηλικίωση και έχει λανσάρει κανονική σειρά από BMW Baby Racer, η οποία μάλιστα πέρασε  στην τέταρτη γενιά και υιοθετεί μέχρι και την τεράστια νέα γρίλια της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το Baby Racer τέταρτης γενιάς και είναι σχεδόν τόσο απλό όσο ένα τετράτροχο παιδικό όχημα. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 1-3 ετών, δεν θα βρείτε ηλεκτρικό κινητήρα ή πεντάλ γκαζιού καθώς λειτουργεί αυστηρά με τα πόδια και με τη βαρύτητα. Ένα νέο τριάκτινο τιμόνι καθοδηγεί τους μπροστινούς τροχούς αριστερά ή δεξιά ενώ το όχημα πατάει σε ελαστικά από ανακυκλωμένο υλικό. Μάλιστα υπάρχει μια λειτουργική κόρνα για να ανακοινώσει ο οδηγός την άφιξή του, προς μεγάλη χαρά των γονιών είμαστε σίγουροι.

Όσον αφορά το στυλ, η BMW λέει ότι το νέο Baby Racer έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη Σειρά 4, το iX και τα M3/M4, τα οποία χρησιμοποιούν τη μεγάλη μάσκα νεφρών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλα δείχνουν πως και σε αυτή τη γενιά τα φώτα θα ανάβουν κανονικά αν και δεν βλέπουμε φώτα φλας (ίσως για αυτό και οι ενήλικες οδηγοί να έχουν «αλλεργία» στον συγκεκριμένο διακόπτη).

Το νέο Baby Racer προσφέρεται σε λευκό, μπλε ή μαύρο. Καθένα διαθέτει ένα μαλακό, εργονομικό κάθισμα με μοναδική αντίθεση χρώματος – πορτοκαλί σε μαύρο, ροζ σε λευκό και μαύρο σε μπλε. Σε περίπτωση σύγκρουσης ή μηχανικής βλάβης, η BMW θα πουλάει ανταλλακτικά Baby Racer μέσω επιλεγμένων αντιπροσωπειών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή είναι στα 149 δολάρια και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης