Στο πλαίσιο της 70ης επετείου, η διάσημη ιταλική φίρμα κατασκευής supercars, συνεργάστηκε εκ νέου με την ελβετική ωρολογοποιία, δημιουργώντας ένα πραγματικό κομψοτέχνημα για τον καρπό.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρολόι της Hublot ονομάζεται Techframe Ferrari 70 Years Tourbillon Chronograph και χαρακτηρίζεται ως ένα «μοναδικό κομμάτι που μετρά με ακρίβεια τον χρόνο, έχοντας την ψυχή της Ferrari». Το design και την κάσα επιμελήθηκαν οι επικεφαλής σχεδιασμού των δύο εταιρειών, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.   

Θα παραχθεί σε 210 μονάδες και είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις (Titanium, King Gold και  PEEK Carbon). Η πρώτη είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο ή δεύτερη από ροζ χρυσό και η τρίτη από ειδικά επεξεργασμένο ανθρακόνημα. Σύμφωνα με τη Hublot προσφέρει τη μέγιστη αντοχή και εξασφαλίζει μοναδική ευκρίνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται συλλεκτικό αντικείμενο και  απευθύνεται στους λάτρεις και φανατικούς συλλέκτες της Ferrari. Όσο για την τιμή του, παραμένει άγνωστη προς το παρόν. Ωστόσο, δεν θα μας κάνει εντύπωση, αν ξεπεράσει τα 300.000 ευρώ, όπως το Hublot MP-05 Sapphire LaFerrari που είδαμε πέρυσι.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης