Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Κατασχέθηκε από την αστυνομία αλλά αντί να καταλήξει στην πρέσα, μετατράπηκε σε όχημα μεταφοράς οργάνων. Η Εθνική Δημοκρατική Φρουρά της Πορτογαλίας πήρε το ιαπωνικό supercar, το τροποποίησε και το έθεσε στην υπηρεσία της πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το συγκεκριμένο Nissan GT-R, το οποίο είναι βαμμένο σε έναν έντονο συνδυασμό των αποχρώσεων του πράσινου, του κίτρινου και του μαύρου, ο οργανισμός θα μεταφέρει με ταχύτητα τα ανθρώπινα όργανα από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.

Το συγκεκριμένο supercar θα κινείται τόσο στο Πόρτο όσο και στη Λισαβόνα, ανάλογα τις ανάγκες. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκονται ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί. Φυσικά, το όχημα έχει τροποποιηθεί πλήρως ώστε να μεταφέρει με ασφάλεια τα ζωτικά ανθρώπινα όργανα.

Τροφοδοτείται από τον 3,8 twin turbo κινητήρα απόδοσης άνω των 500 ίππων, η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς και τα 0-100 επιτυγχάνονται σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε πως, η Εθνική Δημοκρατική Φρουρά της Πορτογαλίας έχει μεταφέρει 2.836 ανθρώπινα όργανα τη τελευταία δεκαετία, διανύοντας πάνω από 500.000 χιλιόμετρα.

Το GT-R είναι έτοιμο να σώσει ζωές

 

Το Nissan GT-R 50 Italdesign μπήκε στην πίστα

Το GT-R Nismo είναι όνειρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης