Του Λουκά Παπαλάμπρου

Επιβλητική εμφάνιση, προηγμένες τεχνολογίες, πολυτέλεια, άνεση, κύρος και αποδοτικοί κινητήρες. Τα νέα μοντέλα της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν κάνει άλματα προόδου σε όλους τους τομείς, γεγονός που αποτυπώνεται περίτρανα στην υψηλή ζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πωλήσεις της Jaguar Land Rover στην παγκόσμια αγορά αυξάνονται συνεχώς, με τις παραγγελίες στην Ελλάδα να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η εισαγωγική εταιρεία της JLR στη χώρα μας πέτυχε κάτι αξιοσημείωτο την εφετινή χρονιά, αυξάνοντας τις ταξινομήσεις κατά 97% το διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου.

Η E-Pace έχει 67 πωλήσεις, το Evoque 66 και το Range Rover Sport 65Πιο συγκεκριμένα, το δεκάμηνο του 2018, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ πούλησε 264 αυτοκίνητα, έναντι 134 πέρυσι. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση των τελευταίων ετών της εταιρείας στην Ελλάδα και μία από τις κορυφαίες σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η «μάχη» για τον τίτλο του best seller. Τρία μοντέλα κοντράρονται «τροχό με τροχό» για την πρώτη θέση, με το Jaguar E-Pace να είναι αυτήν τη στιγμή το πιο καλοπουλημένο στη χώρα μας με 67 μονάδες.

Ακολουθεί το Range Rover Evoque με 66 πωλήσεις και το Range Rover Sport με 65, ενώ το Ranger Rover Velar είναι τέταρτο με 54 μονάδες.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η παγκόσμια παρουσίαση του καινούργιου Evoque θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο, με τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική πορεία της μάρκας στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα των Jaguar και Land Rover

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης