Του Περικλή  Χαλάτση

Το κορυφαίο Ισπανικό πιστωτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, Santander Consumer Finance, από τον Μάρτιο ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στη χώρα μας αποκλειστικά με το δίκτυο αντιπροσώπων του Ομίλου Συγγελίδη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο EcoFest στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο η ισπανική εταιρεία, που εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, είχε το δικό της Stand στο περίπτερο του Ομίλου Συγγελίδη. Η συνεργασία με τον επιχειρηματία, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στη Santander Consumer Finance να εισέλθει σε μία νέα αγορά και να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην Ευρώπη. 

Η Santander Consumer Finance (SCF) -ανήκει στον Όμιλο Santander- διαθέτει 130.000 σημεία εξυπηρέτησης και είναι μια κορυφαία εταιρεία καταναλωτικής χρηματοδότησης με παρουσία σε 16 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Ελβετία). Έχει γραφεία εξυπηρέτησης ακόμα στον Καναδά και την Κίνα.

Απασχολεί περισσότερους από 15.000 εργαζόμενους και προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 18 εκατομμύρια πελάτες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρέχει ακόμα μια ευρεία γκάμα χρηματοδοτικών και τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρονται, είτε μέσω σημείων εξυπηρέτησης, είτε απευθείας προς τους πελάτες. 

Στην Ελλάδα η Santander Consumer Finance προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης στους πελάτες του Ομίλου Συγγελίδη και διευκολύνει τις διαδικασίες αγοράς, πώλησης η ανταλλαγής των αυτοκινήτων. Εκτός από τις δελεαστικές προσφορές το σημαντικό είναι ότι οι πελάτες γλιτώνουν τις περιττές διατυπώσεις και τις κουραστικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η επικεφαλής της Santander Consumer Finance στην Ελλάδα, Ελένη Χρονέα, είπε σχετικά:
«Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό καλωσορίζουμε την πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς Ομίλους στον χώρο του αυτοκινήτου. Αυτή η συνεργασία μάς δίνει την ευκαιρία να εισέλθουμε για πρώτη φορά σε μία νέα αγορά, ενισχύοντας την ηγετική μας θέση στην Ευρώπη».

Ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, πρόεδρος και CEO του Ομίλου Συγγελίδη, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας έναν τόσο δυνατό σύμμαχο, πρωτοπόρο στη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί στον  κλάδο, συνεχίζοντας την πορεία της επιτυχημένης και διαρκούς ανάπτυξης».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης