Το νέο crossover της Fiat, αποδεικνύει τις υψηλές δυνατότητές του σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης, στο πλαίσιο των δοκιμών στο παγωμένο Arjeplog της Σουηδίας.

Οι μηχανικοί της ιταλικής μάρκας, θέλοντας να διαπιστώσουν πως συμπεριφέρεται στο χιόνι και τον πάγο το τετρακίνητο 500X, πήγαν ως τον Αρκτικό Κύκλο, δοκιμάζοντας στα όρια το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως το νέο crossover είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στην ελληνική αγορά, με τις τιμές να ξεκινούν από 17.070 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης. Στη βάση της γκάμας είναι ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.6 E-torQ των 110 ίππων, με πεντάρι μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Ο 1.4 Turbo MultiAir 2 απόδοσης 140 και 170 ίππων συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, όπως και ο 1.6 MultiJet II των 120 ίππων.

Ο πετρελαιοκινητήρας 2.0 MultiJet II με τους 140 ίππους, φέρει το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και τετρακίνηση. Η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει με το όφελος της απόσυρσης €30.850. H βενζινοκίνητη τετρακίνητη έκδοση με τον 1.4 MultiAir, θα έρθει στην Ευρώπη λίγο αργότερα.


  
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης