Αν επιθυμούσατε να αγοράσετε καινούργιο σπίτι στην Ελβετία και πιο συγκεκριμένα στην πανέμορφη Λωζάννη, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα κτηματομεσιτικά γραφεία, έχει βγάλει προς πώληση μια υπέροχη βίλα, η οποία βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της γραφικής ελβετικής πόλης, με φανταστική θέα στις Άλπεις και φυσικά όλες τις ανέσεις.

Η οικία έχει έκταση 800 τ.μ., εκτίνεται σε δύο ορόφους, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με ισάριθμα μπάνια και βεράντες, γυμναστήριο, πισίνες, χαμάμ, σάουνα, βιβλιοθήκη, κλειστή κουζίνα, ιδιωτικό γραφείο, αίθουσα home cinema και γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει 10 αυτοκίνητα. Το παρκέ είναι του 18ου αιώνα, τα μάρμαρα σπάνια και ψηφιδωτά χειροποίητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τη διαφορά όμως, είναι το κεντρικό σαλόνι. Στο χώρο, εκτός από τους καναπέδες και το τζάκι, βρίσκεται μια αυθεντική Benetton B195 και τρία κράνη των Michael Schumacher, Fernando Alonso και Kimi Raikkonen.

Η βίλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πιθανότατα αυτός που την κατασκεύασε, είτε είναι φανατικός φίλος της F1 και έχει στενή σχέση με ομάδες και οδηγούς, είτε είναι πάμπλουτος συλλέκτης. Όσο για το κόστος αγοράς του σπιτιού, είναι περίπου 7,5 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 
   
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης