Μοντέρνο σχεδιαστικά, με νεανικά χρώματα, πλούσιο εξοπλισμό, αποδοτικό κινητήρα, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το νέο Juke είναι ένα από τα καλύτερα compact SUV που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει το κορυφαίο premium ηχοσύστημα Bose Personal Plus. Περιλαμβάνει οκτώ ηχεία, με τα δύο από αυτά να είναι ενσωματωμένα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προσφέροντας μια προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία.

Τα συγκεκριμένα ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου για καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Nissan επιμελήθηκε μία λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών, η οποία αποτελείται από τα πιο δημοφιλή τραγούδια και είναι προσαρμοσμένη στη διαισθητική κεντρική οθόνη 8 ιντσών του αυτοκινήτου. 

Η λίστα αναπαραγωγής «Nissan In-Car Classics» είναι διαθέσιμη για streaming και download στο Spotify, στη σελίδα της Nissan Europe ή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/NissanInCarClassics

Δείτε εδώ τις προδιαγραφές του Juke

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης