Τη δυνατότητα απόκτησης ενός εκ των κορυφαίων SUV της αγοράς στην πιο ελκυστική τιμή, δίνει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές η Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το CR-V προσφέρεται με όφελος που φθάνει τα 5.000 ευρώ, χάρη στον συνδυασμό της έκπτωσης των €3.000 για την έκδοση 4WD MT και της χρήσης του προγράμματος «Όλα είναι Δυνατά». Η βασική έκδοση Comfort 2WD έχει χαμηλότερο όφελος και τιμάται στα €27.750.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Όλα είναι Δυνατά» οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 km.

5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance.

Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά και τις εκδόσεις του CR-V


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης