Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε ότι το πολυαναμένομενο μικρό ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γκάμας της θα φέρει στον βασικό εξοπλισμό τους ψηφιακούς εξωτερικούς καθρέπτες που είδαμε στην έκδοση προ-παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά πρόκειται για εικονικούς καθρέπτες που ενσωματώνουν ψηφιακές κάμερες. Η εικόνα του εξωτερικού περιβάλλοντος προβάλλεται σε δύο οθόνες 6 ιντσών που βρίσκονται αριστερά και δεξιά του ταμπλό ακριβώς πάνω από τους αεραγωγούς, προσφέροντας άριστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες, όπως υποστηρίζει η Honda.  

Οι καθρέπτες – κάμερες διαθέτουν δύο προγράμματα λειτουργίας, με τον οδηγό να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει περιμετρικά του οχήματος. Επίσης, ενσωματώνουν και λειτουργία υποβοήθησης ελιγμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία των παραγγελιών του Honda e έχει ανοίξει σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία και Γαλλία. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας σε κάθε χώρα, να προκαταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 1.000 ευρώ περίπου και να λάβουν προτεραιότητα όταν ξεκινήσουν οι παραδόσεις, την άνοιξη του 2020.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Honda Motor Europe, Jean-Marc Streng, παρότι η έκδοση παραγωγής δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του μοντέλου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης