Πριν από μερικά χρόνια, τα περισσότερα αυτοκίνητα ούτε καν διέθεταν ηλεκτρικές κλειδαριές στον βασικό τους εξοπλισμό. Πλέον, όμως, είναι εφοδιασμένα με πολύ σύγχρονα συστήματα, τα οποία καθιστούν τη ζωή των επιβατών πιο άνετη και εύκολη. Ακόμα και τα πολλά κουμπιά της κεντρικής κονσόλας έχουν αντικατασταθεί με οθόνες τύπου tablet και όλα γίνονται με την αφή του χεριού.

Επιπλέον, κουμπιά που βρίσκονται πάνω στο τιμόνι κάνουν πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις, αφού, για παράδειγμα, ο οδηγός δεν το αφήνει για να σηκώσει το κινητό του τηλέφωνο. Με αυτό το θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Ό,τι Κινείται» και, όπως θα παρακολουθήσετε στο σχετικό video, η οθόνη αφής σε αυτοκίνητα – και μάλιστα στον βασικό εξοπλισμό – είναι πολύ εύχρηστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια εκπομπή θα δείτε το νέο ανοιχτό μοντέλο της Opel με την ονομασία Cascada και τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που ετοιμάζει η ΚΤΜ, ενώ θα μάθετε για τον Ινδό επιχειρηματία που έδωσε τη Ferrari F430 στους δύο μικρούς γιους του να την οδηγήσουν… Θα δείτε, επίσης, και το πεζοδρόμιο-πάρκινγκ στο Μαρούσι…

Την εκπομπή «Ό,τι Κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδει το κανάλι Zoom κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 20.55, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε την εκπομπή που μεταδόθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης