Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού μοντέλου, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Taycan φέρει πέντε ψηφιακές οθόνες στην καμπίνα, με την κεντρική που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι να έχει διάσταση 16,8 ιντσών. Το σχήμα της είναι κυρτό και ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων διατάξεων για τον πίνακα οργάνων (Classic, Map, Full Map, Pure).

Δεξιά βρίσκεται η κεντρική οθόνη αφής 10,9 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, ακριβώς δίπλα μία πιο μικρή και μπροστά από τον συνοδηγό άλλη μία. Στο κέντρο του τούνελ ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό έχει τοποθετηθεί μία οθόνη 8,4΄΄, μέσω της οποίας ρυθμίζεται το σύστημα κλιματισμού και τα κλιματιζόμενα καθίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη για το σύστημα κλιματισμού των πίσω επιβατών έχει διαγώνιο 5,9″ και εξοπλίζεται με απτική ανάδραση, όπως και οι υπόλοιπες.

Λέγοντας «Hey Porsche» ενεργοποιείται ο εικονικός βοηθός του συστήματος, ο οποίος λειτουργεί μέσω φωνητικών εντολών.

Οι αεραγωγοί του κλιματισμού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και λειτουργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα «Virtual Airflow Control».

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των τεσσάρων πακέτων για το σαλόνι (Atacama Beige, Blackberry, Black-Lime Beige και Meranti Brown). Επίσης, υπάρχει και το οικολογικό Race Tex από ανακυκλωμένα υλικά.

Διαβάστε επίσης: Δεκάδες χιλιάδες οι παραγγελίες για την Porsche Taycan

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης