Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του μεσαίου SUV μοντέλου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο CR-V θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, την επόμενη εβδομάδα, με το λανσάρισμα στην Ευρώπη να ξεκινά το φθινόπωρο του 2018. Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, το αυτοκίνητο έχει πιο μοντέρνα εμφάνιση και δυναμικό στιλ, με τα LED φώτα, την ενεργή γρίλια στη μάσκα με το σύστημα «Active Shutter Grille» που ανοίγει και κλείνει αυτόματα για τη βελτίωση της αεροδυναμικής και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, να κλέβουν την παράσταση.

Πλήρως αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, με τη Honda να υποστηρίζει ότι έχει τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία. Στο κέντρο της κονσόλας έχει τοποθετηθεί μία οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται σε οκτώ διαφορετικές θέσεις και του συνοδηγού σε τέσσερις, ενώ όλες οι επιφάνειες στην καμπίνα καλύπτονται από μαλακές επενδύσεις υψηλής ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάταξη των θέσεων είναι 2+3+2, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας. Στους κινητήρες συναντάμε τον 1.5 VTEC turbo αλλά και το υβριδικό σύνολο i-MMD (Intelligent Multi Mode Drive) που συνδυάζει ένα δίλιτρο μοτέρ i-VTEC βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες. Στη δεύτερη περίπτωση, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων (EV Drive, Hybrid Drive και Engine Drive).

Το νέο CR-V θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο ή τετρακίνητο. Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα δοθούν στο πλαίσιο της ελβετικής έκθεσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης